Underhållning
mer underhållare tillkommer
Stand Up
Jimmy Karlsson | Komiker

“Jimmy Karlsson talar till en bred publik, genom vardagskomik, igenkänning och obekväma sanningar. Han rör sig på båda sidor om gränsen för vad som brukar uppfattas som ‘okej’, men utan bitter eftersmak. En modern komiker med tidlös humor, som får dig att skratta vare sig du vill eller inte”

Jimmy Karlsson 42år 
tre barn och minst en fru, villa i Värsås med tjock katt.
sysslat med humor i en evighet….stand up i 6-7år.
 
“Utan skrattet tynar vi bort i verkligheten

Facebook: https://www.facebook.com/jimmy.karlsson.77964 

Bill Granath
Konferencier

 Bill är ifrån Lidköping och jobbar som skådespelare med Kollektivet Kass Humor. Han är mest känd för karaktären “Prosten” som är en återkommande figur i serien Uti Bôgda. Bill är även med i den nya serien Kära Dagbok, även den ifrån Kass Humor. I kära dagbok spelar Bill olika karaktärer såsom vikingen XXX. Bill är, förutom skådespelare också en omtyckt trubadur.

Bill kommer att sprida Livsglädje och vägleda på scenen en av dagarna under vår festival. Mer info om vilken dag kommer senare. 

Varmt Välkomna!

Fru Konstnär
Malin Jónsfru

Musik och Performance

Fru Konstnär är artisten som har en mission att ur livsglädje inspirera människor till att omfamna det ofullständiga livet och framför allt sig själv! 

Hon är både och, diva och sårbar, rolig och torr, innerlig och tramsig. 

 Bakom Fru Konstnär hittar vi Malin Jónsfru, 5-barnsmamma, skådespelare och sångerska som under sommaren släpper sitt debutalbum (”Malin är jag”) med egna hemgjorda visor sprungna ur den krassa vardagen. 

Här bjuder hon på en show i miniformat, inklusive allt! 

(så blir det när man suttit i garderoben för länge..) 

Fakiren Khan
Jerker Lundström

“Fakiren Khan”, bor i, och utgår ifrån, Sundsvall. Han började sin bana som eldartist tillsammans med eldshowgruppen “Elden é lös” och gick sedan vidare till gycklargruppen “Sprakel” som även medverkade i SVT:s “Rampljuset” (men slogs ut av den flerfaldige världsmästaren i fotbollsjonglering).

När så gycklargruppen splittrades sökte Jerker nya vägar eftersom han inte ville släppa gatuartisteriet. Han blev “Fakiren Khan”. Khan gör en föreställning för hela familjen; Galenskaper, farligheter och dumheter, men inget som Jerker själv tycker ser på tok för läskigt eller äckligt ut. Det ska passa både yngre barn och vuxna! Fakiren Khan har nu jobbat på gator- och torg, VIP-aftnar, företagsjippon och marknader i ungefär 10 års tid. Försök er inte på hans galenskaper hemma!.

Rockringsshow
Ida Juvonen

En magiskt glittrande rockringsdans!
Med LED-utrustning delar Ida med sig av sin glädje för dans och rockringar och ger er en uttrycksfull, färgglad och vacker upplevelse.
Ida upptäckte rockringens värld år 2013 och har sedan dess använt den som kreativt medium och träningsredskap. Hon kommer även att hålla en workshop på nybörjarnivå där vi kan utforska rockringens möjligheter på ett lekfullt sätt i en lättsam miljö.Inga förkunskaper krävs så kom och rocka loss, dansa och skratta!

Fotboll, Bränboll & Kubb
Alla möjliga roliga människor

För dig som inte själv vill delta i dessa aktiviteter så kan du istället vara  åskådare och skapa en härlig stämning för de som ställer upp.

Treasure Hunt

Leta skatter utmed livets väg med en livscoach & naturen som verktyg!

Varje dag under festivalen

Läs mer & anmäl dig dig här:
https://pilgrim.pmv.solutions/p/treasurehunt-festivalenlivsgladje/
Obs! Treasure Hunts erbjuds av vår utställare Helena Jälthammar och ingår inte i festivalpriset utan innebär en mindre kostnad.   

Öl Tävling
Är det ditt öl som ska vara Livsglädjes festivalöl 2020?

Tillsammans med Qvänums Mat & Malt utlyser vi en tävling bland alla er ölhemmabryggare. Vi söker det godaste och mest spännade ölet för nästa års festival. Detta år förser Qvämuns Mat & Malt med ett festivalöl men nästa år kan det bli DITT öl som Qvänums mat och malt brygger till Festivalen Livsglädje 2020. Qvänum Mat & Malt är ett lokalt bryggeri som använder bara dom bästa lokalt odlade råvarorna och har ett otroligt bra hållbarhetstänk. 

Öltävlingen äger rum under festivalen och som festivaldeltagare kan du anmäla dig som provsmakare och rösta fram festivaldeltagarnas favorit. 

Kika in på deras hemsida: http://qmm.se/bryggeri/

Magiker
Oliver Häggblom

 Följ med Magikern Oliver till en show fylld med glädje och förundran. 

 Oliver Häggblom är en 17 årig magiker från Skövde. Intresset för magi började redan när han var 5 år och fick en trollerilåda i julklapp av sin mormor och morfar. Sedan dess har han alltid varit intresserad och fascinerad magi.

 2017 blev han godkänd på sin introllning och då även medlem i Göteborgs magiska klubb. Han har varit och tävlat över hela världen bland annat på SM där han kom 2:a i juniorklassen, International Battle of magicians i USA där han kom 3:a i close up magi och i Talang där han tog sig hela vägen till semifinal.

 På Skövdes Kulturgala 2018 fick Oliver ta emot det prestigefyllda stipendiet Robert Gustavssons Guldnyckel som delades ut av skådespelaren Robert Gustavsson

Varmt Välkommen!  

Lost Clown Project
Oliver Häggblom

Lostclown-projektet   föddes ur en blandning av cirkusens alla olika element såsom teater, clown och jonglering vilket Clownen Carlos kommer att bjuda på. Showen är unik och sprider en atmosfär av förundran, glädje och harmoni.

Carlos kommer att bjuda på flera spektakulära shower som clown under hela festivalen.

Följ med in Cirkusens värld där du kan häpnas, skratta, förundras och njuta av en super show.

Varmt Välkomna alla barn, ungdomar och vuxna!!