Om Föreningen

Helhet värnar om välmåen de och hållbarhet både för människan och vår planet/jord/natur. HELHETs initiativ är att som förening skapa en gemenskap och ett nätverk av människor med samma önskan för att verka tillsammans för föreningens syfte: 

Att öka välmående på alla plan: psykiskt, fysiskt och själsligt. Att kunna älska sig själv och livet som det är. 

Medlemmar erbjuds till en början främst yoga, meditation och mindfulness som verktyg för att uppfylla syftet. Men ju mer medlemmar ju mer ser vi gärna att andra föreningsmedlemmar som verkar inom olika former av terapi, friskvård, musik, konst, dans, rehabilitering och miljö/hållbarhetsarbete kan dela med sig av sin kunskap och bidra till att bredda vägen till ökat välmående. 

Som medlem får du ta del av dessa verktyg och erbjudanden , samt möjlighet att dela din kunskap om välmående och hållbarhet i vårt nätverk.

Föreningens huvudsäte ligger i Skaraborg och här bygger vi nuläget föreningens kursgård. Här kommer medlemmar kunna hyra kursgården för kurser, workshops, föreläsningar, retreats och andra evenemang förknippat med välmående. Här kommer vi ha verksamhetslokal, en stor naturpool, badtunna (för varm eller is bad), bastu, relax och konferens sal samt möjligheter för övernattning. Illustrationen bredvid visar på ett ungefär hur det kommer att se ut.

Välkommen att verka med oss för ett hållbarare och mer levande liv! 

Jag vill bli medlem!