Hitta/Komma Hit

 Festivalen LIVSGLÄDJE hålls på Gröna Lund som ligger i Lerdala. Lerdala ligger i Västra Götaland, Skaraborg mellan Skara och Skövde. Detta innebär att de flesta väljer att åka bil eller kommunal transport hit. Vi ser väldigt gärna att man åker kommunalt eller att man samåker med andra. Här har ni några sätt att ta er till Gröna Lund.

Tåg.
Det går många bra tågförbindelser till Skövde ifrån hela Sverige så kan ni ta er till Skövde så är ni inte långt bort ifrån Lerdala.  

Buss
När ni har landat i Skövde finns det två bussar som går till Lerdala Sjövägen.613 & 614. Buss 613 är den som går mest. Denna buss går INTE ifrån Skövde Resecentrum där ni anländer med tåg utan ifrån Arena (som ligger ca 10 min gångavstånd ifrån tågstation). Skövdebor vet var Arena ligger så det är bara att fråga någon vänlig själ om riktning om ni inte hittar. 

För att hitta hur ni ska gå till till Gröna Lund klicka här

Bil
Det finns många fina vägar som går till Gröna Lund som verkligen är värda att ses. Vi Skaraborgare säger att i Lerdala trakterna finns Sveriges vackraste vägar så titta runt på Googlemaps för hitta en rolig och vacker väg. 

Här finns 2 förslag ifrån Google för att ta er hit ifrån Skövde. 

Festivalbuss
Vi försöker i nuläget lösa ett sätt att kunna hämta upp festivalbesökare antingen ifrån Skövde eller ifrån Lerdala Sjövägen. Vi är mycket intresserade av att höra hur många som skulle vilja åka festivalbuss ifrån Skövde och då betala självkostnadspris (ca 30 kr per väg) för att se om vi skulle kunna hyra in ett sådant alternativ. Intresse anmälan för att åka festivalbuss: helhetnu.se@gmail.com 

Samåka
Vi ska försöka arrangera ett system för samåkning där ni som ska till festivalen kan erbjuda eller finna skjuts till & från festivalen.