6 - 9 Aug Festivalen Livsglädje
Köpa Biljetter
Huvudsyfte

En festival för att hylla livet och sprida livsglädje. En festival för ALLA ÅLDRAR där mångfald, samhörighet, kreativitet, hållbarhet, hälsa och välbefinnande för både människan och miljön står i centrum. 

Vi vill lyfta fram vilt skilda inspiratörer, underhållare och aktörer som alla skänker unika upplevelser men som gemensamt bidrar till festivalens ursprungssyfte: livsglädje & välbefinnande för alla.  

Vi gör detta genom att samla konstnärer och inspiratörer inom Yoga, musik (live och DJs), meditation, dans, komik, gongbad, olika former av fysisk aktivitet för vuxna, ungdomar och barn, föreläsningar, teater, trolleri, cirkuskonster, mat, konst, hantverk mm. Allt detta under några dagar tillsammans för att alla ska få möjlighet att sprida festivalens syfte på sitt unika sätt. 

Detta blir första gången vi håller festivalen men vår intention & förhoppning är att detta ska bli ett årligt evenemang. 

Vill du medverka eller sälja något på festivalen hör av dig till helhetnu.se@gmail.com 
eller ring 0727 348242 Maria Strömberg huvudansvarig för festivalen 

FESTIVALOMRÅDET:

LIVSGLÄDJE hålls på Gröna Lund i Lerdala. En mycket vacker & naturskön plats som inte ligger långt ifrån Skövde. Skövde har goda tågförbindelser med resten av landet.

På området finns Stora Scenen där alla band och olika typer av underhållning och aktiviteter erbjuds. Utöver stora scenen finns ytterligare tre scener: en för barn & ungdoms aktiviteter, ett tält för Yoga, meditation, musik, gongbad och annat, samt en mindre scen belägen inne i en vacker skogsglänta. Vi har även en stor gräsplan där olika typer av utomhusaktiviteter såsom fotboll, brännboll och frisbee kommer att erbjudas. 

I närområdet ligger även många fantastiska utflyktsmål som Varnhems klosterkyrka, Silverfallen eller Drottningkullarna. För de som känner sig badsugna ligger den vackra badplatsen Flämslätt ett stenkast bort. Runt Flämsätt kan man även kan hitta fler organiserade boenden.

www.flamslatt.se

Sedan får vi inte glömma Skara Sommarland som ligger ca 15 min bilresa från festivalområdet. Skara Sommarland är Skandinaviens största vattenpark fylld med olika attraktioner och vattenlek. Ett utmärkt utflyktsmål att kombinera med festivalen. På Sommarland finns även camping för de som inte vill campa vid festivalområdet. Vi har ett samarbete med Sommarland och på festivalens facebooksida kan du delta i en tävling om bland annat årskort till Sommarland!

www.sommarland.se 

 

Sponsorer & samarbete

Föreningen Helhet vill tacka våra fantastiska sponsorer

NEXT SKÖVDE

STUDIEFRÄMJANDET

KLUBB ALTURISM

 LEADER ÖSTRA SKARABORG

 SKÖVDE VILLAN

SOMMARLAND

YOGOBE.SE

BENDERS