fbpx

Öltävling 

Öltävling i samarbete med Qvänums Mat & Malt

ANMÄL DIG SÅ HÄR: 

1. Betala tävlingsavgiften på 259 kr eller bli medlem i HELHET.  
OBS! Väljer du att bli medlem skriv Öltävlingen i meddelandet på formuläret för medlemskap. 

SWISHA HELHET
123 007 36 68  skriv ditt referensnummer i meddelandet.
Hur hittar jag mitt REFERENSNUMMER?
Detta syns inte i den direkta betalningen utan efter du betalt gå in i betalningar och titta på betalningen för biljetten och där hittar du referensnumret

BANKGIRO
 HELHET
283-225

2. Fyll i formuläret 

3. Skicka

Inom 2 dagar kommer du att få svar med ditt tävlingsnummer och vidare info. Om du inte har fått något svar var god kontakta oss. 

Check

11 + 7 =

Är det ditt öl som ska vara Livsglädjes festivalöl 2020?

Tillsammans med Qvänums Mat & Malt utlyser vi en tävling bland alla er ölhemmabryggare. Vi söker det godaste och mest spännade ölet för nästa års festival.

Qvänum Mat & Malt är ett lokalt bryggeri som använder bara dom bästa lokalt odlade råvarorna och har ett otroligt bra hållbarhetstänk. 

Detta år förser Qvämuns Mat & Malt med ett festivalöl men nästa år kan det bli DITT öl som Qvänums mat och malt brygger till Festivalen Livsglädje 2020.

ÖLTÄVLINGEN:

Öltävlingen ägare rum under festivalen Livsglädje i sommar. För festival info se länk nedan. Alla som tävlar får en inträdesbiljett (ingår i tävlingsavgiften) till fredagen den 26/7 då provsmakning och tävling sker. Tävlingen innehåller två delar. En del då ett urval av festival deltagare får provsmaka och sedan den andra när en domare från Qvänums Mat & Malt kommer för att provsmaka.

De provsmakande festivaldeltagarna får sedan rösta fram de öl de tycker bäst om och domaren väljer det öl som inspirerar hen mest. Det öl som vinner domarens röst utses till Livsglädjes festival öl 2020. Detta innebär att de brygger de vinnande ölreceptet i Qvänums Mat & Malts bryggeri samt att detta öl kommer serveras som Livsglädjes eget festival öl 2020.

Den som vinner festivaldeltagarnas röster vinner 10 festivalband till Livsglädje 2020 samt en överraskning